Ik ben op 27 september 1986 geboren in Nuenen als oudste zoon in een gezin van drie kinderen. Ik heb altijd al een voorliefde voor computers gehad, en dan met name het maken van grafische dingen.

Na succesvol VMBO afgerond te hebben wist ik nog niet wat ik graag zou willen doen in de toekomst. Daarom heb ik daarna nog 2 jaar HAVO eraan geplakt.

Na mijn HAVO succesvol afgerond te hebben. Was al snel duidelijk dat ik graag iets wou doen in de computers. Na verschillende open dagen bezocht te hebben was mij keuze gevallen op Technische Informatica. Dit sprak mij toen het meest aan.

Al snel bleek dat deze opleiding niet de opleiding was dat voor mij was weggelegd. Daarom ben ik overgestapt naar ICT en Media Design. Dit bleek wel mijn ding te zien! Het is een perfecte combinatie gebleken van theorie en praktijk. Waarbij je i.p.v. in boeken te zitten daadwerkelijk dingen mocht maken! Deze opleiding heb ik onlangs dan ook succesvol afgerond in februari 2011.

Tijdens mijn opleiding ben ik mezelf gaan specialiseren in 3D Visualisatie. In de herfstvakantie heb ik besloten om mezelf heel deze vakantie bezig te houden met het onder de knie krijgen met 3D. Na deze week was ik verkocht! het 3D visualiseren was totaal mijn ding!

Ik heb mezelf niet alleen bezig gehouden met 3D tekenen. Ook heb ik mezelf verder ontwikkeld in 2D ontwerpen (zoals logodesign en webdesign). Hierin heb ik dan ook mijn afstudeerstage gedaan. Tijdens deze stage zijn mijn vaardigheden in webdesign en alles wat hierbij hoort!

Muziek is een grote passie van mij waar veel vrije tijd van mij aan besteed word. Daarnaast doe ik graag mee aan 3D contests of zet wel eens een eigen project op (zowel 3D als webdesign).

Klik hier voor mijn Curriculum Vitae